1. Werken bij CACEIS /
  2. Human Resources

Human Resources

Mensen inzicht geven in hun eigen talenten en de mogelijkheid bieden die uit te bouwen. Zodat CACEIS zich als organisatie kan blijven ontwikkelen. Dat is de drijfveer van HR, die doorwerkt in alles wat we doen.

Deel op  

“Bij KAS BANK krijg je enorm veel vrijheid om zelf invulling te geven aan de gestelde prioriteiten. Ideeën en initiatieven die bijdragen aan de doelstellingen van de bank zijn echt welkom.”

Denk aan het managen van de in-, door- en uitstroom van medewerkers, het voorkomen en terugdringen van ziekteverzuim, de inrichting van performance management, het opleiden en ontwikkelen van personeel, het ontwikkelen en implementeren van HR-instrumenten en nog veel meer.

Er is altijd veel ruimte binnen KAS BANK om waarde toe te voegen. De organisatie is immers continu in beweging en ons werk is nooit af. Onze grootste uitdaging? Prioriteiten stellen. We vragen ons iedere dag af wat echt een bijdrage levert aan de doelstellingen van de bank.

Het mooiste is dat we dat als team echt samen doen. Samen werken we aan het verhogen van de medewerkertevredenheid. Samen kijken we hoe we een bijdrage kunnen leveren aan sneller, beter en efficiënter werken. Gedreven, maar met ruimte voor gezelligheid. En sleur? Die krijgt bij ons geen kans.

Bekijk (indien beschikbaar) onze HR vacatures

Blijf in contact, we houden je op de hoogte