1. Werken bij CACEIS /
  2. Information Technology

Information Technology

Wil jij jezelf ontwikkelen, werken aan heldere doelen en écht verschil maken met je werk? Dan ben je binnen de IT-afdeling van CACEIS op je plek!

Deel op  

‘Bij KAS BANK mag je al snel heel veel. En je kunt impact hebben op alle facetten van de organisatie.’

Intern vragen we ons nog weleens gekscherend af of we nu een bank zijn, of een IT-bedrijf. Al onze processen raken IT immers en IT is bij iedere verandering betrokken. Net als alle andere afdelingen binnen KAS BANK denken we bij IT vooruit. Hoe kunnen we innoveren, hoe kunnen we het nóg beter doen voor onze klanten? Die vraag stellen we onszelf iedere dag.

Altijd in ontwikkeling

Met de introductie van robotics hebben we de toekomst in huis gehaald. Samen met onze strategische partner SimCorp Dimension bouwen we hard aan een sterk geautomatiseerde en complete oplossing voor onze beleggingsadministratie. En dan is er nog het Innovatielab waar we met IT dicht tegenaan opereren. Kortom, bij KAS BANK is ontwikkeling dagelijkse kost.

Heldere doelen

Ja, de voorbereiding van nieuwe ontwikkelingen neemt soms wat meer tijd in beslag. Als financiële instelling moeten we immers altijd ‘in control’ zijn. Dat vraagt soms het nodige geduld en ook om verantwoordelijkheidsgevoel. Tegelijkertijd weet je daardoor van tevoren precies wat het doel en de impact van je werk is en welk verschil je gaat maken. Dat maakt het resultaat uiteindelijk heel tastbaar.

Maak écht verschil

Extra mooi is dat jouw werk er toe doet. Je helpt het vermogen van verschillende generaties te beheren, er voor te zorgen dat er in de toekomst ook nog welvaart is. In een omgeving waar ruimte is voor jouw energie en ideeën. Waar de lijnen kort zijn en je kunt bijdragen aan veranderingsprocessen binnen de hele organisatie!

Blijf in contact, we houden je op de hoogte