1. Werken bij CACEIS /
  2. KAS Trust & Depositary Services...

KAS Trust & Depositary Services

KAS Trust & Depositary Services is een 100% dochter van KAS BANK en treedt als onafhankelijke entiteit op als bewaarder voor beleggingsfondsen.

Deel op  

“Bij KAS Trust zie je alles wat er in het beleggingsfonds gebeurt. Van de beleggingsstrategie tot de afwikkeling van transacties en van wet- en regelgeving tot de administratie van het fonds. Dat maakt het werk ontzettend interessant!”

Wij richten ons volledig en uitsluitend op het toezicht op beleggingsfondsen. We behartigen de belangen van investeerders en monitoren of beheerders van beleggingsfondsen doen wat ze beloven.

Als één van de grootste onafhankelijke bewaarders in Nederland – met meer dan 20 jaar ervaring – zijn we bepalend in het fondsenlandschap. We nemen zelf geen beleggingsbeslissingen, maar we zien wel alles voorbijkomen. Bij ons krijg je breed inzicht in de werking van zowel een beleggingsfonds als van een custodian. Je krijgt te maken met diverse compliance vraagstukken. Aan jou de afweging hoe hiermee om te gaan en op welke manier hier melding van te maken.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, maar werk je in een compact, hecht team met korte lijnen dat elkaar goed ondersteunt. Samen spelen we in op wat er die dag gebeurt. Samen zijn we verantwoordelijk voor het toezicht op de fondsen die ons zijn toevertrouwd. Iedere dag weer.

Blijf in contact, we houden je op de hoogte