Legal

Met iedere beweging die we als custodian maken, raken we wet- en regelgeving aan.

Deel op  

“Je denkt mee over heel uiteenlopende vraagstukken, in verschillende rechtsgebieden. Je adviseert de hele bank, de ene dag heb je een manager aan je bureau, de andere dag iemand van de werkvloer.”

Legal zorgt er voor dat we juridisch gezien de juiste stappen zetten. Zodat we het goed doen voor de klanten, de toezichthouders en voor KAS BANK zelf.

Aan alles wat bijvoorbeeld bij Kas Lab – onze innovatietak – wordt bedacht voegen wij de juridische werkelijkheid toe. Dat is pionieren in een wereld met nieuwe toezichthouders, stakeholders en regels, ontzettend interessant! Naast productontwikkeling houden we ons ook veel bezig met contractonderhandelingen. Van financiële overeenkomsten tot IT-contracten, van vastgoedonderhandelingen tot overnames, alles komt voorbij.

In ons kleine, hechte team – van slechts vijf personen – kun je je ontwikkelen tot zowel specialist als generalist. We hebben onze eigen dossiers, maar weten ook wat onze collega’s doen. Zo kan iedereen de vragen uit de business beantwoorden en dragen we allemaal actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie en de klantbeleving.

Bekijk (indien beschikbaar) onze Legal vacatures

Blijf in contact, we houden je op de hoogte