1. Werken bij CACEIS /
  2. Marketing, Sales & Client Management...

Marketing, Sales & Client Management

Sta jij graag in direct contact met de klant en wil je oprecht weten wat hem bezig houdt? En weet jij de klantwensen te vertalen naar onze dienstverlening? Dan ben je bij Marketing, Sales & Client Management op de juiste plek!

Deel op  

‘Hier krijg je kansen die je bij andere organisaties niet krijgt. Bij KAS BANK kun je je zelf ver en breed ontwikkelen in het custody-specialisme. Terwijl je bijdraagt aan welvaart in de toekomst.’

Als organisatie willen we dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Echt contact en inzicht in wat zij nodig hebben is daarin cruciaal. Onze client- en salesmanagers werken dan ook aan waardevolle klantrelaties met een hoge klanttevredenheid. Onze marketeers richten zich daarnaast op het vergroten van onze naamsbekendheid, met campagnes die aansluiten bij de vragen in de markt.

In vertrouwen bouwen aan relaties

De wensen en behoeftes van onze klant zijn het fundament waarop wij onze klantrelaties bouwen. We nemen onze verantwoordelijkheid als Nederlandse speler en weten wat er in de politiek, de markt en bij onze klanten speelt. Zodat we onze klanten écht kunnen helpen met onze dienstverlening.

Verbinding leggen

Bij maatschappelijke vraagstukken brengen we bovendien meerdere partijen en partners samen. Zo hoeft niet ieder voor zich het wiel uit te vinden, maar werken we samen aan innovatie. Onze klanten zijn nauw betrokken bij het verbeteren van onze dienstverlening en denken mee over nieuwe producten en diensten.

Samenwerken

Bij ons zitten alle afdelingen lokaal in één pand. Heeft een klant een probleem? Dan zitten de collega’s met wie je dit kunt oplossen om de hoek. Jij kent de klant en zijn processen, jouw collega’s kennen onze technische mogelijkheden. Samen regelen jullie dat de klant zo snel mogelijk weer verder kan. Om vervolgens te zorgen voor een structurele oplossing voor de lange termijn.

Geen dag is hetzelfde

Het feit dat we zo dicht op de markt en onze klanten opereren, maakt dat geen dag hetzelfde is. Iedere klant is immers anders en iedere klantvraag daarmee ook. Soms zit je een hele dag achter je bureau, soms zie je je bureau een hele dag niet. Maar één ding is iedere dag hetzelfde: je weet waar je het voor doet. Jij helpt het vermogen van verschillende generaties te beheren, zodat er in de toekomst ook welvaart is.

Bekijk (indien beschikbaar) onze Marketing, Sales & Client management vacatures

Blijf in contact, we houden je op de hoogte