1. Werken bij CACEIS /
  2. Operations

Operations

Zit kwaliteitsverbetering jou in het bloed en zoek jij altijd naar mogelijkheden om efficiency van processen te verhogen? En kruip jij – om het echt goed te doen – graag in de huid van de klant? Maak dan kennis met Operations bij CACEIS!

Deel op  

‘Bij KAS BANK kun je ondernemen! De lijnen zijn kort en je krijgt de ruimte om relatief snel zaken te ontwikkelen om het nog beter te doen voor de klant.’

Op vrijwel iedere stap die een beleggingsfonds, pensioenfonds, private bank of verzekeraar zet, is complexe wet- en regelgeving van toepassing. Operations zorgt dat onze beleggers hieraan voldoen en dit kunnen aantonen. Hier bewaren en administreren we de vermogens van onze beleggers en zorgen we voor betrouwbare rapportages.

Zodat onze klanten aan de verplichtingen richting de toezichthouder kunnen voldoen én inzicht hebben in de ontwikkeling van hun portefeuille. Zo kunnen zij zich richten op het beste beleggingsresultaat.

Veranderingen vertalen naar kwaliteit.

Dit klinkt eenvoudig, maar de regels waar onze beleggers mee te maken hebben zijn uitgebreid en veranderlijk. Fouten zijn kostbaar en hebben gevolgen voor de pensioenen, spaartegoeden en verzekeringspremies van mensen zoals jij en ik. Als specialist in de Nederlandse markt anticiperen wij dan ook voor onze klanten op alle relevante ontwikkelingen. Wij vertalen deze voor hen naar betrouwbare diensten en rapportages van hoge kwaliteit.

Ontwikkelen met de markt

Uiteraard doen we dat niet vanuit een ivoren toren, maar in samenwerking met de toezichthouder, klanten, leveranciers en andere afdelingen binnen KAS BANK. En we kijken goed naar de bruikbare technische ontwikkelingen om ons heen. Zo verhogen we nu met robotics de efficiency van processen en verbeteren we de kwaliteit van onze dienstverlening. Met nieuwe technologieën werken we meer en meer datagedreven. En we zijn nog lang niet klaar!

Ondernemen bij een specialist

Als wij iets nieuws introduceren, moet het vanaf dag één kloppen. Daarom vragen we een bepaald risicobewustzijn van je en inzicht in de klantvraag en de keten. Heb jij dat in je en zoek je een plek waar je kunt ondernemen, de lijnen kort zijn en jouw ideeën welkom? En waar iedere dag wel iets nieuws leert op custody-gebied? Dan ben je bij Operations aan het juiste adres!

Bekijk (indien beschikbaar) onze Operations vacatures

Blijf in contact, we houden je op de hoogte