1. Werken bij CACEIS /
  2. Onze organisatie /
  3. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen...

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Deel op  

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is onlosmakelijk met ons werk verbonden. Wij beheren en administreren onder andere de vermogens van eindbeleggers zoals gepensioneerden en polishouders. Dat doen we op een manier waarmee we welvaart voor toekomstige generaties mogelijk maken. Wil je meer weten over het MVO beleid van onze organisatie? Klik hier om er meer over te lezen!

Duurzaam beleggen

Wij zijn dan ook altijd op de hoogte van alles wat relevant is voor duurzaam beleggen. Daarmee richten we onze eigen beleggingsportefeuille duurzaam in én stimuleren we klanten dit te doen. Zo bieden we screenings aan die onze klanten helpen om aan de Environmental, Social and Governance (ESG)-criteria te voldoen.

Duurzaam opereren

Een gezonde verhouding tussen mannen en vrouwen met verschillende leeftijden, achtergronden, kennis en kunde levert naar ons idee het beste resultaat op. Daarin zoeken we dan ook doorlopend de balans. Van de mensen die we in huis hebben, schatten we de kennis en ervaring goed op waarde. We investeren in ontwikkeling en zorgen voor voldoende groeimogelijkheden.

Tot slot zijn we er van overtuigd dat als jij met een glimlach naar je werk gaat, je ook jouw klanten met een glimlach helpt. Een goede work-life-balance wordt bij ons dan ook actief gestimuleerd.

Blijf in contact, we houden je op de hoogte